Velg en side

Moss skiklubb arrangerte 22. September kretsrenn på rulleski i anlegget på Noreødegården med ca 50 påmeldte utøvere. Det var et flott og velarrangert renn med utøvere både fra egen krets og Oslo og Akershus kretsene. Det var mange gode prestasjoner og imponerende resultater fra alle utøverne, og Moss skiklubb stilte med til sammen 18 utøvere. Mille Marie Torseth, Victoria Jacobsen og Milla Esthelle Fylling deltok i 9 års klassen der løypen var 1.2 km lang. I 11 år klassen var det gode plasseringer av Mosseløperne med første plass på både Ingeborg Bakke og Tøger Emiil Haug. Edith Lothe Giske og Emil Kristoffer Krogstad gjorde strålende prestasjoner med en tredje respektive fjerde plassering i 12 -årsklassen der distansen var 2.4 km. I 13 årsklassen var distansen 3.6 km og der var det Aksel Dalbye i G13 og Johanne Urstad i J13 som stakk av med seieren, og Nina Bromander med en god andre plass. Lars Hermund Haug vant i G14 årsklassen, også han gikk 3.6 km. I G15 og G16 årsklassene er distansen 4.8 km. Sigurd Skaatan fikk en flott tredjeplass, og Sander Fløgstad og Sondre Norum i G16 fikk gode plasseringer med en fjerde respektive femteplass i sin klasse.

Strålende innsats av alle utøverne! Takk til alle som bidro til at arrangementet lot seg gjennomføres, flott dugnadsinnsats av foreldre, tusen takk. Og takk til Kåre Steffensen som stilte som Teknisk Delegat (TD) slik at arrangementet også var godkjent fra Norges skiforbund.