Treningsgrupper

Kontakt

Leder juniorgruppa: Liv Renate Totlandsdal, junior@moss-skiklubb.no

Leder seniorgruppa: Per Tveit,

Skileik

Skileiken er et tilbud til klubbens yngste medlemmer, fra 5 år og eldre. Vi har ukentlige treninger hvor aktivitetene er knyttet til allsidige grunnleggende bevegelser med fokus på lekbaserte aktiviteter. Målet med aktivitetene er at barna skal bli motorisk robuste til å kunne gå på ski og delta i aktivitet med glede. Skileiken har trening på barmak, ikke rulleski. Treningene er på onsdager fra kl: 18.00- 19.00 fra Noreødegårdene eller Skihytta.

Juniorgruppa

Barn og ungdommer fra 7 år og oppover fordeles på grupper etter alder og ferdighet slik at alle får en hyggelig trening med utfordringer på sitt nivå. Om våren, sommeren og høsten trener vi variert og allsidig med både barmarkstrening og rulleski. Om vinteren foregår treningen på ski i vårt kunstsnøanlegg. Vi har faste treningstider og alle gruppene trener samtidig. Treningstidene er mandager og onsdager 18-19.30 på Noreødegårdern eller Skihytta. På tross av gruppeinndelingen legger vi i Moss skiklubb stor vekt på samhold og godt miljø, slik at man får en lagfølelse innad i klubben.

Seniorgruppen har trening på onsdager kl 18.00-19.30 fra skihytten, fint å kombinere for foreldre når barna/ungdommen er på trening.

Seniorgruppa

Treningsgruppe for alle voksne over junioralder. Treningene består av barmarkstrening, rulleski og løpeturer.