Nyheter

Ole Kristian Narmo , Stian Falkenbo og en snill elektriker forbedret lyset i traseen vår på søndag.

07.12.2016
- henningdalbye

Moss skiklubb arrangerte helgen 2 – 4 desember skisamling  i Høydalsmo i Telemark for klubbens unge skiløpere.  Barn og unge i alderen 7 til 18 år fikk er meget god opplevelse , hvor trening og sosialt samvær stod i fokus.

06.12.2016
- henningdalbye

Vinteren står for døren og det planlegges nå for ny snøproduksjon. Alle som kan bidra til denne meningsfulle aktiviteten bes ta kontakt med Henning Dalbye på dalbye@online.no eller Marius Langseth på marius.langseth@moss.kommune.no

16.11.2016
- henningdalbye

Vi markere skihyttas 80-årsjubileum søndag 20. november kl. 12.00. Det blir holt tale av hytteverten Marius Langseth. Etter talen blir det servert suppe, marsipankake og drikke. Velkommen!

15.11.2016
- oysteinolsen

15 foreldre i juniorgruppa møtte til dugnad med hodelykt på mandag kveld. Odd Johannsen ( bestefaren til Mathias) hadde kuttet opp alle trærne som var felt. Det er fantastisk å se hvor mye en slik gjeng kan gjøre bare på et par timer.

12.11.2016
- Hans Flaaten

Nå får vi snart lys i skileikområde.

12.11.2016
- Hans Flaaten

Det er anledning til å støtte skiklubbens arbeid for barn, unge og alle skiglade mosjonister. Dette er et kontinuerlig arbeid som mange ildsjeler legger ned mye tid og innsats i.

image002.png

10.11.2016
- henningdalbye

Mange har allerede vært og besiktiget anlegget og noen har sikkert også tatt seg en prøverunde på rulleski. Det er viktig å gjøre oppmerksom på at rulleskiløypa ikke er ferdig til bruk og at nødvendig sikring og merking gjenstår.

07.11.2016

INSTAGRAM:   #mskweb